Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με τυρί

Υλικά

500 γρ κιμά στήθος κοτόπουλου
300 γρ κίτρινο τυρί
3 αυγά
6 κ.σ. αλεύρι ίσες
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός
Ή μπαχαρικά της αρεσκείας σας

Παρασκευή:

Προσθέστε μέσα στον κιμά το τριμμένο κίτρινο τυρί στον χοντρό τρίφτη, το κρεμμύδι
ψιλοκομμένο, το πολτοποιημένο σκόρδο, μπαχαρικά.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα που προκύπτει στο μπολ με το κρέας.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Μαρινάρισμα

Μπορούμε να τα τηγανίσουμε στην φριτέζα όπως εγω ή γεμίζουμε το τηγάνι με πολύ λίγο λάδι και βάζουμε να καψει.
Παιρνουμε 1 κ.σ από το μείγμα και πλάθουμε ελαφρά.
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν. Βγάλτε τα έξω σε χαρτί κουζίνας.
Τα κεφτεδάκια μπορούν να μαγειρευτούν και στο φούρνο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Τουλουμπάκια…θα τα ευχαριστηθούν όλοι
Επόμενο άρθροΜιλφέιγ του Τεμπέλη Αφρός!!