Κεφτεδάκια με κιμά και παρμεζάνα

Συστατικά:

500 γραμμάρια μικτού κιμά.
80 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
1 ολόκληρο αυγό
Μια χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
130 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί εμποτισμένο με γάλα ή νερό.
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο.
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Σπορέλαιο για τηγάνισμα.

Παρασκευή:

Συλλέξτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ: κιμά, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αυγό, παρμεζάνα, ψιλοκομμένο σκόρδο, καλά στυμμένο ψωμί και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ανακατέψτε τα πάντα καλά.
Βάλτε αρκετό λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι.
Προετοιμάστε μερικά κεφτεδάκια με ελαφρώς υγρά χέρια .
Μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια λίγα κάθε φορά και γυρίστε τα στην μέση του μαγειρέματος, ελέγξτε ότι είναι καλά ψημένα πριν τα αφαιρέσετε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ακόμη ζεστά

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Mi dai la tua ricetta?

Προηγούμενο άρθροΣουδάκια … Ένα δώρο για ανθρώπους που αγαπάτε ❤
Επόμενο άρθροΠατάτες Φούρνου με τον δικό μου τρόπο