Κεφτεδάκια με σάλτσα

Υλικά

1 κιλό κιμά ανάμεικτο
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
φρέσκο μαϊντανό
δυόσμο λίγο
ρίγανη ξερή
περίπου πέντε φέτες μπαγιάτικο ψωμί

Για τη σάλτσα
1/2 ξερό κρεμμύδι
λίγο πιπερια κόκκινη
αλάτι πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
500 γρ πουμαρό

Για το ρυζι
3 κούπες νερό
λίγο λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 κύβο κότας
1 κούπα ρύζι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικα και τα έβαλα μισή ώρα στο ψυγείο μετά έκανα τα κεφτεδάκια μου τα τηγάνισα σε ελαιόλαδο
Σε μια άλλη κατσαρόλα έβαλα λίγο ελαιόλαδο μισό ξερό κρεμμύδι λίγο πιπεριά κόκκινη αλάτι πιπέρι δύο σκελίδες σκόρδο και 500 γρ πουμαρό
μόλις άρχισε να βράζει έριξα τα κεφτεδάκια μου και δύο ποτήρια νερό και περίμενα μέχρι να δέσει η σάλτσα ❣️

για το ρύζι
Εβαλα τρεις κούπες νερό λίγο λεμόνι αλάτι πιπέρι και ένα κύβο κότας σε ένα ταψακι το έβαλα στον φούρνο μόλις άρχιζε να βράζει έριξα μια κούπα ρύζι για πιλάφι

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Μένια Στεφοπούλου

Προηγούμενο άρθροΧοιρινές τσιγαρίδες, “τα καλαμαράκια του βουνού”
Επόμενο άρθροΝόστιμο ρολό με κρέμα καρύδας και σοκολάτα