Κεφτεδάκια τσουκνίδας! 

Υλικά:

– Φρέσκια τσουκνίδα (περίπου 200 g)
– 2 αυγα;
– 1 μάτσο φρέσκα κρεμμύδια + 1 μάτσο φρέσκο ​​σκόρδο
– Λεπτό πλιγούρι βρώμης – 4-5 κουταλιές της σούπας.
– τριμμένο κίτρινο τυρί και τυρί – περίπου 150 g.
– αλάτι πιπέρι; Ζωμός κοτόπουλου 1/2 κύβου
– τριμμένη φρυγανιά
– φρέσκος / κατεψυγμένος βασιλικός ·
– τηγάνισμα.

Προετοιμασία:

Η τσουκνίδα βράζεται σε ελαφρώς αλατισμένο και βραστό νερό για λίγα λεπτά.

Στραγγίστε το και αφήστε το να κρυώσει.
Εν τω μεταξύ, κόψτε το κρεμμύδι, τρίψτε το τυρί και το κίτρινο τυρί και ανακατέψτε τα όλα τα άλλα.

Η τσουκνίδα κόβεται και προστίθεται στο μείγμα. Το μείγμα πρέπει να γίνει παχύ,

όπως και για κεφτεδάκια. Διαμορφώστε κεφτεδάκια με τα χέρια σας, τυλίξτε σε ψίχουλα και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με γιαούρτι.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο “Ψωμί” με ζύμη Brioche…σαν τσουρέκι
Επόμενο άρθροΠίτσα Σφολιάτα με καραμελωμένο κρεμμύδι…πανεύκολη και γευστικότατη