Κεφτεδάκια τυλιχτά σε μπέικον

Συστατικά:

300 γραμμάρια κιμά (χοιρινό / μοσχαρίσιο κρέας)
1,5 φέτα ψωμί χωρί κόρα
3 κουταλιές γάλα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 αυγά
200 γραμμάρια μπέικον
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το ψωμί μέσα στο γάλα και το ρίχνουμε στο κιμά μαζί με κρεμμύδι, μουστάρδα, μαϊντανό αυγά,αλάτι, πιπέρι,κόλιανδρο,σκόρδο και ανακατεύουμε και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και το τυλίγουμε σε φέτες μπέικον.


Τα βάζουμε σε ένα ταψί 30χ40εκ στρωμένο με χαρτί ψησίματος

και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Έτοιμα να τα απολαύσετε

 

 

Προηγούμενο άρθροΠλήρης γεύση σοκολάτας, καρυδιών, βανίλιας.
Επόμενο άρθροΗ Καλύτερη Σκορδομακαρονάδα