Κεφτεδάκια χωρίς αυγό

Υλικά

500 γρ Κιμά μοσχαρίσιο
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι κόκκινο
Κόλιανδρος
Ελαιόλαδο
Καλαμποκέλαιο
1 κρεμμύδι ξερό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά μας το κρεμμύδι το οποίο έχουμε αλέσει στο μπλέντερ, κόκκινο πιπέρι, μαύρο και αλάτι. Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο και τον τοποθετούμε στο μείγμα μας. Επίσης προσθέτουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο μέχρι να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚέικ με γιαούρτι, καρύδια και δαμάσκηνα
Επόμενο άρθροΕύκολη Μπουγάτσα τυλιχτή νηστίσιμη