Κεφτεδάκια στο φούρνο με πατατες!!!

Υλικα:

700γρ.κιμας μοσχαρίσιο,
3φετες ψωμί μουσκεμενο χωρις την Κόρα,
1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο,
100γρ. Ρεγκατο,τριμμενο,αλατι ,
πιπερι ριγανη,δυόσμο,μαιντανος,
ξυδι και λιγο ελαιολαδο

Για την σάλτσα
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες για φούρνο,
1 κονσερβα ντοματακια ψιλοκομμένα,
1κ.σουπας πελτέ,
αλάτι ,πιπερι, ριγανη,
ζαχαρη
ελαιολαδο

Εκτελεση:

Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και ζυμώνουμε για 7-10′ περίπου.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, για να γίνει σφιχτό και το πλάθουμε.

Αφού τελειώσουμε με αυτο, παίρνουμε τις πατάτες τις ρίχνουμε σε ένα ταψί με όλα τα υλικά για την σάλτσα μας τα ανακατεύουμε καλα και απο πάνω απο τις πατάτες βάζουμε τα κεφτεδάκια  και ψήνουμε στους 200-220οC για 60′-70′ περίπου.
και μετα οπως παντα το σερβίρουμε με μπόλικο ψωμάκι!!

ΠΗΓΗ: Xristina Gewrgiopoulou

Προηγούμενο άρθροΠως να κάνετε νόστιμα και φουσκωτά τυροπιτάρια
Επόμενο άρθροΕύκολη συνταγή Σιμιγδαλένια Σεκέρ Παρέ