Συστατικά
 1 πακέτο μακαρόνια
500γρ  κιμά μοσχαρίσιο
1 μέτριο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
650 gr σάλτσα ζυμαρικών
1/2 κγ αλάτι
2 μεγάλα αυγά
1/3 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
5 κουταλιές της σούπας Βούτυρο λειωμένο
2 φλιτζάνια Τυρί φέτα
4 φλιτζάνια Τριμμένο τυρί μοτσαρέλας
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​βασιλικό ψιλοκομμένο

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180βαθμούς C. Προετοιμάστε τα ζυμαρικά σπαγγέτι σε βραστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στραγγίστε και αφήστε  στην άκρη.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τον κιμά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε μέτρια υψηλή θερμότητα έως ότου το κρέας δεν είναι πλέον ροζ. Στραγγίστε και αφαιρέστε από τη φωτιά. Ρίξτε αλάτι και ανακατεύετε τη σάλτσα ζυμαρικών και αφήνω στην άκρη.

Ανακατέψτε τα αυγά, το τυρί παρμεζάνα και το λιωμένο βούτυρο μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα μακαρόνια στο μείγμα και ανακατέψτε να πάει παντού.

Λιπάνετε ένα ταψί 20χ30 3κ με λάδι και τοποθετήστε το μισό από τα μακαρόνια στο κάτω μέρος. Στρώστε 1 φλιτζάνι τυρί φέτα στο πάνω μέρος των ζυμαρικών

και στη συνέχεια τοποθετήστε το 1/2 της σάλτσας κρέατος από πάνω. Πασπαλίστε 2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα από πάνω και επαναλάβετε τα στρώματα με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύψτε το με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το στο φούρνο για ψήσιμο για 40 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και μαγειρέψτε ακόμη 20 με 25 λεπτά.

credit

Προηγούμενο άρθροΨημένα ψωμάκια με ζαμπόν και τυρί
Επόμενο άρθροΈνα γρήγορο σνακ ή και γλυκάκι…είναι απλό και ιδιαίτερο