Κολοκυθάκια με ρύζι στο τηγάνι

Υλικά

2 κολοκυθάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια,
1 τριμμένο καρότο,
2 κουταλιές της σούπας ντομάτες κονσέρβα
1 φλιτζάνι ρύζι
4 φλιτζάνια νερό – για να γίνει ζουμερό
Αλάτι, μαύρο πιπέρι,
κύβος ζωμός λαχανικών (προαιρετικά)
4,5 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση

Σιγοβράζουμε τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια και το καρότο, προσθέτουμε κρεμμύδι και πλυμένο ρύζι.
Ανακατευμουμε για 2,3 λεπτά, και γίνονται «διάφανα»


Προσθέτουμε ντομάτες, αλάτι, μαύρο πιπέρι και ζωμό, άνηθο.
Το νερό είναι 4 φλιτζάνια με τα οποία μετράμε το ρύζι για ζουμερό και να βράσει καλά.

Κολοκυθάκια με ρύζι στο τηγάνι

Καλή Απόλαυση

Бистра Борисова

Προηγούμενο άρθροΑν είστε λάτρεις του ψωμιού και ειδικά του τραγανού
Επόμενο άρθροΚέικ καρύδας και σοκολάτας