Κολοκυθόπιτα.

Υλικά

3 μεγάλα κολοκύθια
4 αυγά,
180 μλ σπορελαιο,
200 γρ γιαούρτι ή στραγγιστο,
1κγ αλάτι,
λίγο πιπέρι,
200γρ φέτα τριμμένη,
200γρ γραβιέρα τριμμένη,
5 φυλλα ψιλοκομμένο δυόσμο,
1 μετριο κρεμμύδι στο μπλέντερ,
450 γρ αλεύρι,
3 κγ μπεικιν.

Εκτέλεση

Τρίβω τα κολοκύθια,αλατιζω κ σουρωνω και αφήνω στην άκρη.
Χτυπάω στο μίξερ τ αυγά, σπορελαιο, γιαούρτι, αλάτι, λίγο πιπέρι, ρίχνω φέτα τριμμένη και την γραβιέρα τριμμένη,ρίχνω τα κολοκυθάκια, δυόσμο,κρεμμύδι που το έχω περασει από το μπλέντερ, αλεύρι ανακατεμενο με το μπεικιν. Αδειαζω το μειγμα σε ταψί ισιώνω και ψήνω σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 για. 50′

Καλή Απόλαυση

H Συνταγή είναι της Νόπη Παρουτσίδου

Προηγούμενο άρθροΚέικ Καρύδας με νουτέλα
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Πορτοκαλιού: Μια γεύση από Ελλάδα και νηστίσιμα