Συστατικά

2 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα (περίπου 500 γραμμάρια ),
Αλάτι.
Για την επικάλυψη
Πρώτη
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
2 κουταλιές της σούπας cornflour.
Δεύτερη
2 αυγα.
Τέλος
1 πακέτο τσιπς Nachos (θα τα βρείτε στο SuperMarket).
Τηγανίσμα
Φυτικό λάδι.

Διαδικασία της συνταγής 
Πλένετε τα στήθη κοτόπουλου και στραγγίζετε. Κόψτε τα σε ότι μέγεθος επιθυμείτε και αλατίστε.
Για την πρώτη επικάλυψη, ανακατέψτε το αλεύρι και το κορνφλαουρ σε ένα μπολ. Για τη δεύτερη επικάλυψη, χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ. Χρησιμοποιήστε ενα μπλέντερ για να θρυμματίσετε τα τσιπς nachos και τα βάζετε σε ένα άλλο μπολ.

Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε μια κατσαρόλα.
  Πάρτε τα κομμάτια κοτόπουλου και βυθίστε τα πρώτα στο μίγμα αλεύρου και κορνφλαουρ. Στη συνέχεια, βυθίστε τα στο αυγό και, τέλος, βυθίστε τα στα τρίμματα nachos και τηγανίστε σε χαμηλή φωτιά. Πρέπει να πάρουν ένα χρυσοκαφέ χρώμα γυρνώντας σε κάθε πλευρά.

Χρησιμοποιήστε μια τρυπητή κουτάλα για να μεταφέρετε τα nuggets κοτόπουλου σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα. Σερβίρετε με κέτσαπ και μουστάρδα. Απολαύστε το!

Προηγούμενο άρθροΠατσαβουρόπιτα σιροπιαστή εύκολη
Επόμενο άρθροΜελομακάρονα του ονείρου…όσοι τ’ φτιάξαν δε τ’ άλλαξαν