Κοτοκεφτέδες Μπαχαράτοι

Υλικά

κρέας κοτόπουλου – 600 g κιμά
αυγά – 2 μικρά
τριμμένη φρυγανιά – έως 3 – 4 κ.σ.
κρεμμύδι – 1 κόκκινο κεφάλι
σκόρδο – 2 σκελίδες
τζίντζερ – 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη
θυμάρι – 1 κουτ. ξηρός
μαντζουράνα – 1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή
αλάτι για γεύση
τριμμένη φρυγανιά – για κύλιση
λάδι – για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά, αυγά, 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά, τριμμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σκόρδο εγώ βάζω και ψιλοκομένο μαιντανό.
Αφήνουμε τον κιμά να πάρει γεύση για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το λάδι. Πλάθουμε τον κιμά σε μικρούς στρογγυλούς κεφτέδες κοτόπουλου, τους τυλίγουμε σε τριμμένη ή αλέυρι.


φρυγανιά, τους τηγανίζουμε και τους στραγγίζουμε σε σχάρα.
Οι έτοιμοι εύκολοι κεφτέδες κοτόπουλου μπορούν να σερβιριστούν με γαρνιτούρα από τηγανητές πατάτες ή φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΧωρίς Ζύμωμα…Το πιο εύκολο Γεμιστό ψωμί στο κόσμο
Επόμενο άρθροΠίτα Τυριού με χειροποίητη σφολιάτα