Κοτοκεφτέδες πάνω από κουσκουσάκι 

Δοκίμασα κάτι καινούργιο χθες και έγινε επιτυχία.. Να πώς μπορείτε να το φτιάξετε:

Συστατικά

Για τους κεφτέδες κοτόπουλου
1 κιλό κιμά κοτόπουλου
1 αυγό
1/4 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά ή 1 φέτα μουλιασμένο ψωμί)
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Πρέζα Καγιέν
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι baby
3-4 ντοματίνια ψιλοτριμμένα

1 φλιτζάνι κουσκουσάκι
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
1 αγγούρι χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένο

Σάλτσα
1 λεμόνι 🍋
2 κουταλιές της σούπας ελληνικό ελαιόλαδο
Πρέζα αλάτι και πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια. Το μείγμα θα είναι κολλώδες. Τα αλευρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Μπορείτε να τα ψησετε στον αέρα ή στο τηγάνι . Αφού ψηθούν τα αφήνουμε στην άκρη.
Για το κουσκουσάκι βράζουμε μια κατσαρόλα νερό και αλατίζουμε. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το κουσκούς και μαγειρεύουμε
μέχρι να γίνει Al dente. Στραγγίζουμε το κουσκούς και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και μετά προσθέτουμε τα μυρωδικά,
το αγγούρι, την σάλτσα και προσθέτουμε τη φέτα. Βάζουμε από πάνω τα κεφτεδάκια και απολαμβάνουμε!!

Καλή Απολαυση

ΠΗΓΗ: Cook Like a Karpathian

Προηγούμενο άρθροΣοκολατένιο Εκμέκ…είναι μαγικό (Vid)
Επόμενο άρθροΓιορτινή Σαλάτα Κοτόπουλο | Πολύ απλή και γρήγορη συνταγή