Κοτόπιτα 

Υλικά:

1 κοτόπουλο ολόκληρο ή 4 στήθη
1 φύλλο κρούστας
2 κρεμμύδια ή 2 πράσα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
2 καρότα
3 αυγά
Μισό ποτήρι γάλα
200 γρ. Κασέρι τριμμένο
200 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι πιπέρι
250 γρ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Μπόλικο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο 1 ώρα σε μπόλικο νερό κ μόλις κρυώσει το καθαρίζουμε κ το αφήνουμε σε ένα μπολ.
Καθαρίζουμε κ ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε κυβάκια.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ρίχνουμε τις πιπεριές τα μανιτάρια κ μετά τα καρότα βάζουμε λίγο νεράκι κ τα αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά
Μετά ρίχνουμε το κοτόπουλο αλάτι πιπέρι κ ψιλοκομμένο μαϊντανό κ κατεβάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε τα τυριά κ ένα αυγό κ ανακατεύουμε καλά κ αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα ταψί για πίτες χαμηλό ρίχνουμε λάδι κ βάζουμε φύλλο κ ραντίζουμε με λάδι 5 φορές ρίχνουμε την μιση γέμιση βάζουμε 2 φύλλα με λάδι κ ξαναβάζουμε την υπόλοιπη γέμιση κ συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κ ελαιόλαδο .

Κόβουμε τις άκρες γύρω γύρω κ τις γυρνάμε προς τα μέσα. Την χαράζουμε με μαχαίρι κ χτυπάμε τα 2 αυγά με το γάλα κ τα ρίχνουμε από πάνω να πάει παντού .
Αν θέλουμε βάζουμε σουσάμι κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 180 C μέχρι να κοκκινίσει 35 με 40 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο.

Καλη Επιτυχία

ΠΗΓΗ: https://mageirisa.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΣαρμαδάκια με φρέσκο ​​λάχανο και κοτόπουλο!
Επόμενο άρθροΜουσάκα με φύλλα πίτας