Κοτόπιτα με έτοιμο φύλλο σφολιάτας

Υλικα :

2 Στηθη κοτοπουλου
1 Μεγαλο κρεμμυδι
2 Πιπεριες πρασινες
2 Πιπεριες κοκκινες
400 ml κρεμα γαλακτος
300 gr διαφορα κιτρινα τυρια
Ελαιολαδο
Αλατι
Πιπερι
2 αυγα
Σουσαμι

Εκτελεση :

Τσιγαριζουμε σε λιγο ελαιολαδο το κρεμμυδι με τις πιπεριες. Επειτα προσθετουμε το κοτοπουλο το οποιο το εχουμε βρασμενο και κομμενο σε μικρα κομματακια. Μετα την κρεμα γαλακτος αλατι πιπερι και αφου βρασει για πεντε λεπτα τα κιτρινα τυρια. Ανακατευουμε και το αφηνουμε να κρυωσει. Ετοιμαζουμε την πιτα χτυπαμε απο πανω δυο αυγα με ελαχιστο ελαιολαδο και πασπαλιζουμε με το σουσαμι. Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα.

Καλή Απόλαυση 😍😍😍😍😍

ΠΗΓΗ: Ερμιονη Ερμιονη

Προηγούμενο άρθροΠιτάκια απο τηγανιτές πατάτες…κάνεις και ως συνοδευτικό το πιάτο σας να διαφέρει
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι “γκούλας” με ψημένο ψωμί