Κοτόπιτα με φύλλο κρούστας μετατρεπόμενο σε χειροποίητο
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου βρασμένα με λίγο αλάτι
1 κρεμμύδι σε ροδελες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Χρωματιστές πιπεριές 1 κούπα
2 κουταλιες μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα τυρί γκούντα τριμμένο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά κουρκουμά ρίγανη κάρυ
1 κύβος κότας
1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
1 πακέτο 500 γρ φύλλα κρούστας
Για τη μετατροπή των φύλλων
Εκτέλεση
Σε φαρδιά κατσαρόλα σωταρουμε κρεμμύδι και σκόρδο με το λάδι προσθέτουμε και τα λαχανικά μυρωδικά και αφήνουμε να πιουν τα ζουμια τούς και κατόπιν ρίχνουμε το κοτόπουλο ψιλοκομμένο το αλάτι τα μπαχαρικά και 1 ποτήρι ζεστό νερό που έχουμε διαλυσει τον κύβο
Σε μπωλ ρίχνουμε τα υλικά του χυλού και τα χτυπάμε στο μίξερ
Στρώνουμε τα μισά φύλλα αφού έχουμε λαδωσει το ταψί μας και τα αλοιφουμε ένα ένα με το χυλό μας στρώνουμε τη γέμιση πάνω το τυρί και από πάνω τα άλλα μισά τα οποία αλοιφουμε με τον ίδιο τρόπο και στην επιφάνεια ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 β μέχρι να ροδισει
Καλή Απόλαυση
Η Συνταγη είναι από τις