Κοτόπιτα με φύλλο κρούστας μετατρεπόμενο σε χειροποίητο

Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου βρασμένα με λίγο αλάτι
1 κρεμμύδι σε ροδελες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Χρωματιστές πιπεριές 1 κούπα
2 κουταλιες μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα τυρί γκούντα τριμμένο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά κουρκουμά ρίγανη κάρυ
1 κύβος κότας
1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
1 πακέτο 500 γρ φύλλα κρούστας
Για τη μετατροπή των φύλλων
Σε μπωλ ρίχνουμε 1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα γάλα
Μισή κούπα νερό
2 αυγά
3 κουταλιες αλεύρι
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Σε φαρδιά κατσαρόλα σωταρουμε κρεμμύδι και σκόρδο με το λάδι προσθέτουμε και τα λαχανικά μυρωδικά και αφήνουμε να πιουν τα ζουμια τούς και κατόπιν ρίχνουμε το κοτόπουλο ψιλοκομμένο το αλάτι τα μπαχαρικά και 1 ποτήρι ζεστό νερό που έχουμε διαλυσει τον κύβο
Σε μπωλ ρίχνουμε τα υλικά του χυλού και τα χτυπάμε στο μίξερ
Στρώνουμε τα μισά φύλλα αφού έχουμε λαδωσει το ταψί μας και τα αλοιφουμε ένα ένα με το χυλό μας στρώνουμε τη γέμιση πάνω το τυρί και από πάνω τα άλλα μισά τα οποία αλοιφουμε με τον ίδιο τρόπο και στην επιφάνεια ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 β μέχρι να ροδισει
Καλή Απόλαυση
Η Συνταγη είναι από τις

 Οι συνταγες της Ρεας

Προηγούμενο άρθροΕύκολη και γρήγορη ζύμη πίτσας με 2 υλικά
Επόμενο άρθροΝόστιμο τυρί χαλούμι στη σχάρα