Κοτόπουλο με λαχανικά στην κατσαρολά

Συστατικά

600-700g Φιλέτα στήθους κοτόπουλου
1 κόκκινη πιπεριά
1 Κίτρινο πιπεριά
300γρ μανιτάρια
1 κρεμμύδι
100 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Μαϊντανός
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Πάπρικα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας το κρεμμύδι, κόβουμε τα μανιτάρια σε τέσσερα κομμάτια, κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και συνεχίζουμε κόβοντας το στήθος του κοτόπουλου σε κυβάκια.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ξεκινάμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Μόλις το κρεμμύδι αρχίσει να γινετε διάφανο ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και βάζουμε το καπάκι στη συνέχεια μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές λίγο προσθέτουμε το κοτόπουλο και ξανά σκεπάζουμε την κατσαρόλα ανακατεύουμε το φαγητό περιστασιακά και προσθέτουμε αλάτι μαύρο πιπέρι και πάπρικα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ρίγανη και αφήνουμε το φαγητό έως ότου εξατμιστεί το νερό σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε τριμμένη μοτσαρέλα και φρέσκο μαϊντανό

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠως θα τους κάνετε με τα βραστά αυγά να γλείφουν τα δάχτυλά τους
Επόμενο άρθροΈχετε στήθος κοτόπουλου; Φτιάξτε αυτήν την απίστευτα νόστιμη συνταγή στο φούρνο!