Ένα πολύ νόστιμο κοτόπουλο μαγειρεμένο σε κρασί και μουστάρδα και με τα αρώματα του δεντρολίβανου!
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλο
200γρ μανιτάρια σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κουταλιές μουστάρδα 
500ml κρασί ροζέ ή λευκό
δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι κριθαράκι

Εκτέλεση
Πλένετε και σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί το κοτόπουλο.
Τοποθετείτε τα φιλέτα σ’ ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνετε και τα περιχύνετε με ελαιόλαδο.
Τα βάζετε στο γκριλ για 10-15 λεπτά, να ξεροψηθούν.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και λίγο δεντρολίβανο και ξαναβάζετε το σκεύος στο γκρίλ για 5 λεπτά να ξεροψηθούν.
Ανακατεύετε τη μουστάρδα με το κρασί και περιχύνετε το κοτόπουλο.
Ψήνεται στο φούρνο στους 200C  για περίπου 45 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμα τα κοτόπουλα, τα βγάζετε απο το πυρέξ και τα αφήνετε σκεπασμένα σ’ ένα πιάτο.
Ρίχνετε το κριθαράκι στο σκεύος σας και συνεχίζετε το ψήσιμο για περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με αλμύρα βραστή ή ότι άλλη σαλάτα σας αρέσει!
Ευχαριστούμε Pepi’s Kitchen
Προηγούμενο άρθροΣφολιάτα γεμιστή με μπρί, μέλι και αμύγδαλα
Επόμενο άρθροΜελιτζάνες στο φούρνο με τυρί Παρμεζάνα