Ένα πολύ νόστιμο κοτόπουλο μαγειρεμένο σε κρασί και μουστάρδα και με τα αρώματα του δεντρολίβανου!
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλο
200γρ μανιτάρια σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κουταλιές μουστάρδα
500ml κρασί ροζέ ή λευκό
δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι κριθαράκι
Εκτέλεση
Πλένετε και σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί το κοτόπουλο.
Τοποθετείτε τα φιλέτα σ’ ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνετε και τα περιχύνετε με ελαιόλαδο.
Τα βάζετε στο γκριλ για 10-15 λεπτά, να ξεροψηθούν.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και λίγο δεντρολίβανο και ξαναβάζετε το σκεύος στο γκρίλ για 5 λεπτά να ξεροψηθούν.
Ανακατεύετε τη μουστάρδα με το κρασί και περιχύνετε το κοτόπουλο.
Ψήνεται στο φούρνο στους 200C για περίπου 45 λεπτά.