Συστατικά
3 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια καρότα κομμένα σε κύβους ή μισοφέγγαρα
1 φλιτζάνι σέλινο κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο λιωμένο
2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
1 1/2 φλιτζάνια λευκό ρύζι
1 κουταλάκι αλάτι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα 
1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού
2 φλιτζάνια μαγειρεμένο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1/2 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τυρί που λιώνει

Οδηγίες
Θερμάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε τα καρότα, το σέλινο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
Ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου και ανακατεύουμε το ρύζι. Καλύψτε με το καπάκι και μαγειρέψτε για 15 λεπτά ή έως ότου το ρύζι μαγειρευτεί και το υγρό φύγει. Ανακατεύετε ενώ ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο και νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Ρίξτε το κοτόπουλο και το μαϊντανό και ανακατέψτε . Τέλος ρίξτε το τυρί και σκεπάστε με καπάκι για να λιώσει. Αφαιρέστε το κάλυμμα και σερβίρετε ζεστό

Προηγούμενο άρθροΤραγανός Μπακαλιάρος Σκορδαλιά
Επόμενο άρθροΚέικ Γιαουρτιού με Μαρμελάδα…πανεύκολο