Κοτόπουλο με ρύζι

Υλικά

Μπουτια κοτόπουλου – 4 τεμ.
ρύζι – 2 κουπες.
κρεμμύδι – 2 κεφάλια
καρότα – 1 τεμ.
πιπεριές – 1 τεμ.
ντομάτες – 1 τεμ.
μαϊντανός
ρίγανη
πάπρικα
πιπέρι
αλάτι
λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα πόδια του κοτόπουλου. Σε ένα τηγάνι, καθαρίζετε και κόβετε το κρεμμύδι σε κύβους, το σοτάρετε σε λίγο λάδι, στη συνέχεια προσθέτετε τα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα καρότα, τις πιπεριές και τηγανίζετε.
Στη συνέχεια προσθέστε ψιλοκομμένες ντομάτες, προσθέστε μπαχαρικά για γεύση, ανακατέψτε καλά, προσθέστε το πλυμένο ρύζι και τηγανίστε το για λίγο με τα λαχανικά.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα τηγάνι, ρίξτε το ζωμό από τα βραστά μπουτια, ανακατέψτε καλά και βάλτε τα μπουτάκια από πάνω.
Ψήνουμε μέχρι να είναι έτοιμο.

Καλή Όρεξη

Προηγούμενο άρθροΠαναρισμένες φτερούγες Κοτόπουλο τηγανητό
Επόμενο άρθροΠαϊδάκια αρνίσια στο φούρνο