Κοτόπουλο με σάλτσα μανιτάρια

Για 4 άτομα χρειάζεστε:

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα
400 γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου διαλυμένοι σε 1/2 ποτήρι νερό
4 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
4 κουταλάκια του γλυκού κρέμα γάλακτος (ή ακόμα και τυρί cottage αν θέλετε να είναι εξαιρετικά ελαφρύ)
4 κουταλάκια του γλυκού εστραγκόν
4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
4 κρεμμύδια κομμένα
Αλάτι
Πιπέρι

Παρασκευή:

Ροδίζουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο για 3 λεπτά για να γίνουν διάφανα.
Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 λεπτά.
Προσθέστε το ζωμό κότας. Μαγειρέψτε 10 λεπτά.
Ροδίζουμε τα στήθη κοτόπουλου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 4 λεπτά ανά πλευρά.
Τα προσθέτουμε στα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Στο τέλος αφαιρούμε το κοτόπουλο, προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη φρέσκια κρέμα και το εστραγκόν.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα στήθη κοτόπουλου και σερβίρουμε με τα μανιτάρια.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜαρμελάδα δαμάσκηνο στο φούρνο
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με μουστάρδα και πατάτες στο φούρνο