Συστατικά

1 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
2 φλιτζάνια αλεύρι
1/8 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια ή ροδόνερο
Διάφοροι ξηροί καρποί για να διακοσμήσετε

Εκτέλεση
– Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
– Χτυπήστε το Βούτυρο με ηλεκτρικό μιχερ μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
– Προσθέστε ζάχαρη και συνεχίστε να χτυπάτε.
– Ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και τη βανίλια.

– Σταδιακά προσθέστε αλεύρι στο μείγμα βουτύρου, ζυμώστε για να σχηματίσουν μια μαλακή ζύμη.
– Παίρνετ μία κουταλιά ζύνη και σχηματίζετε σε κύκλο ή σχήμα σαν μικρές μπάλες.
– Τοποθετήστε τις μπάλες σε ένα ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
– Απο πάνω σε κάθε ένα βάλτε ένα (φουντούκι / φιστίκι / αμύγδαλο ).
– Ψήστε για περίπου 15 λεπτά.
– Αφήστε να κρυωσουν εντελώς και σερβίρετε.

Προηγούμενο άρθροΤα πιο εύκολα μοσχαρίσια Κεμπάπ
Επόμενο άρθροΜελαχρινή με Κρέμα ή Πουτίγκα!