Κουλουράκια Κανέλας με μέλι και καρύδι

Σπιτικό, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, γεύσεις, πρόσθετα και κάθε είδους χημικά
Πρόσθεσα τα ωμά καρύδια, πρόσθεσα ακόμη και ξέσματα καρύδας, βανίλια και σταφίδες …. Το αποτέλεσμα – έχει πάντα υπέροχη γεύση!

Απαραίτητα Υλικά:

2 αυγα
1 κουτ ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
6 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουτ διττανθρακική σόδα
2 κουταλιές της σούπας κανέλα
1 κουτ μείγμα ακατέργαστων: θρυμματισμένα καρύδια, φουντούκια, λιναρόσπορο και σουσάμι
αλεύρι για μέτρια σκληρή ζύμη (περίπου 700 g)

Εκτέλεση:

Τα προϊόντα αναμιγνύονται με την γραπτή σειρά. Ζυμώνουμε τη ζύμη.


Χωρίζεται σε μπάλες. Κάθε μπάλα απλώνετε σε ένα κορμό.


Φτιάξτε μπάλες, τις οποίες οποίες τοποθετούνται σε απόσταση σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.


Ψήνουμε για περίπου 10-12 λεπτά στους 175 βαθμούς.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΑρνί στο φούρνο με πατάτες και λαχανικά
Επόμενο άρθροΠασχαλινά Κουλουράκια της Γιαγιάς χωρίς αμμωνία ! Θα τα λατρέψετε