Κοχύλια με 4 τυριά

Υλικά

500 γρ. κοχύλια μεγάλα
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. κασέρι τριμμένο
50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κοχύλια βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
Παράλληλα, τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και τα αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να δέσουν ελαφρώς μεταξύ τους.

Έπειτα, αδειάζουμε τα κοχύλια σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με το τυρί γκούντα, το κασέρι, τη φέτα και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στο grill στο δυνατό, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Τέλος, σερβίρουμε τα κοχύλια ζεστά.

ΠΗΓΗ: Τασος Γιατσης

Προηγούμενο άρθροΕνα υπέροχο ψωμί χωρίς ζύμωμα με εκπληκτικό αποτέλεσμα
Επόμενο άρθροΑεράτες Πιτούλες που πάνε με όλα