Κρέας στο φούρνο με μαγιονέζα 🔥🔥🔥

✅Θα χρειαστούμε:

Κρέας (χοιρινό)
– Μαγιονέζα
– Αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά
— Μουστάρδα

Εκτέλεση

Είναι πιο εύκολο να μαγειρέψετε όχι σε μερίδες, αλλά σε ένα μεγάλο ταψί, επομένως, η ποσότητα του κρέατος εξαρτάται από τις ορέξεις σας.
Παίρνουμε το κρέας και το κόβουμε σε αρκετά λεπτά κομμάτια.
Η μουστάρδα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη μαγειρική!
Η σημασία της στιγμής έγκειται στο ότι αν αλείψετε ένα κομμάτι κρέας με μουσταρδα, όλος το ζουμί θα μείνει μέσα και στο κρέας και θα είναι νόστιμα και αφρατα.
Λιπάνετε κάθε κομμάτι με μουστάρδα. Κατ ‘αρχήν, μετά το μαγείρεμα, η μουστάρδα πρακτικά δεν γίνεται αισθητή, αλλά δεν πρέπει και να την καταχραστείτε.

Πασπαλίστε με καρυκεύματα για το κρέας (κατά το γούστο σας).
Αλείφουμε, αλατοπιπερώνουμε. Και το βάζουμε σε ένα πιάτο.
Παίρνουμε ένα ταψακι και το αλείφουμε με μαγιονέζα, με την μαγιονέζα θα βγει μια τραγανή κρούστα. Βάζουμε το κρέας.
Καθώς όλα είναι στο ταψι – πασπαλίστε με μαγιονέζα. Η μαγιονέζα στο φούρνο θα τηγανιστεί – και θα μοιάζει πολύ με το λιωμένο τυρί.

Στείλτε το κρέας στο φούρνο! Έψησα για 30 λεπτά στους 180° και το άφησα για άλλα 10 λεπτά στο φούρνο να κρυώσει.

Το κρέας γίνεται υπέροχο – απλά λιώνει στο στόμα σας)

Καλή όρεξη ❤️

ΠΗΓΗ: Ольга Воронова

Προηγούμενο άρθροΣκορδαλιά Πατάτας: Η Αφράτη Βασίλισσα του Μπακαλιάρου
Επόμενο άρθροΚαταπληκτικός κορμός “black forest”