Κρεμμυδάκια σε κουρκούτι🧅

Συστατικά:

– Κρεμμύδι – 3 τεμ.
Αλεύρι – 100 γρ
– Αυγά – 2 τεμ.
– Τρίμα ψωμιού – 150 γρ
– Ηλιέλαιο – 200-300 ml.

Μαγείρεμα:

1. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μεγάλες ροδέλες και το αποσυναρμολογούμε σε κομμάτια.
2. Βουτάμε κάθε δακτύλιο πρώτα στο αλεύρι και μετά στο αυγό και τη φρυγανιά.
3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα ή άλλο δοχείο για μερικά λεπτά (δεν πρέπει να καεί ή να καπνίσει), βάζουμε ροδέλες κρεμμυδιού, τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν σε χαμηλή φωτιά.
4. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι. Σερβίρετε ζεστό.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: Лариса Рубцова

Προηγούμενο άρθροΠίτσα σφολιάτας
Επόμενο άρθροΔείτε ένα μυστικό για να κάνετε το λάχανο πεντανόστιμο