Συστατικά
4 μεγάλα στρογγυλά παξιμάδια κριθαριού
3 μεγάλες ώριμες ντομάτες (ψιλοκομμένες και πολτοποιημένες)
8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
150 g φέτα 
50g μυζήθρα γλυκιά
10-15 μαύρες ελιές
1-2 κουταλιές κάπαρη
ρίγανη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες
Βρέξτε τα παξιμάδια, με 4 κσ νερό το καθένα, και ψιλοβρέξτε με το ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιήστε ένα τρίφτη για να τριψετε τις ντομάτες, σε ένα σουρωτήρι και αφήστε για 5 λεπτά για να στραγγίξουν.
Λιώστε τη φέτα και τη μυζήθρα με ένα πιρούνι, ή τρίψτε με ένα τρίφτη.
Για να τοποθετήσετε το πιάτο μαζί, απλώστε τη τριμμένη ντομάτα στα παξιμάδια και προσθέστε το τριμμένο τυρί. Από πάνω ρίξτε ελαιόλαδο και την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με την ρίγανη και ψιθυρίζουμε με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο.

Καλή Κρητική Απόλαυση

My Greek Dish

Προηγούμενο άρθροΚρητικό Ορεκτικό
Επόμενο άρθροΜουστοκούλουρο Αφράτο…Κολλάει στα Δόντια και στην Καρδιά