Συστατικά
450 γραμμάρια μικτά μανιτάρια: button – Portobello, και αποξηραμένα μανιτάρια
4 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κλαδιά θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού τοματοπολτός
2/3 φλιτζάνι ξηρό ελληνικό κρασί όπως το Ξινόμαυρο
Αλάτι και  φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 
1 κσ βαλσάμικο
4 φιλέτα λαβρακιού
3 κουταλιές της σούπας λιωμένο σχοινόπρασο

Οδηγίες
Σκουπίστε όλα τα μανιτάρια να είναι καθαρά. Κόψτε τα button μανιτάρια και τα portobello. Τοποθετούμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε αρκετό ζεστό νερό να τα καλύψει και να τα επαναυγράνουμε.
Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και μαγειρέψτε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και να είναι ανοιχτόχρωμο. Ανακατέψτε και το σκόρδο. Προσθεστε τα Button και Portobello μανιτάρια . Αποστραγγίστε τα αποξηραμένα και κρατήστε το νερό. Προσθέστε τα αποξηραμένα στο τηγάνι. Ανακατέψτε ελαφρά όλα μαζί, σκεπάστε και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για πέντε λεπτά, για να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Προσθέστε το κόκκινο κρασί, σηκώστε λίγο την φωτιά στο μεσαίο και σιγοβράστε. Προσθέστε το θυμάρι. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε τον ντοματοπελτέ και το βαλσάμικο. Μαγειρέψτε για πέντε λεπτά. Ρίξτε το νερό που κρατήσατε στο τηγάνι μέσα από ένα σουρωτήρι. Ανακατέψτε απαλά.
Γυρίστε ελαφρά τα φιλέτα ψαριών και τοποθετήστε την πλευρά του δέρματος πάνω από το μίγμα των μανιταριών. Καλύψτε και μαγειρέψτε για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να είναι τρυφερό στο πιρούνι. Πασπαλίστε το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο πάνω από το περιεχόμενο του τηγανιού και σερβίρετε.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΧιονάτη Πουτίγκα
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο Πορτοκαλάτο