ΥΛΙΚΑ:
3 Φλυτζάνια αλεύρι – Για όλες τις χρήσεις.
4 Αυγά.
1/4 Τυρί φέτα – τριμμένη.
1/4 Κεφαλογραβιέρα – τριμμένη.
1 Γιαούρτι στραγγιστό.
1/2 Φλυτζάνι λάδι ελιάς.
Λίγο Αλάτι.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ:
Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι με λίγο αλάτι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο{όχι όλο-κρατάμε μία κουταλιά για να λαδώσουμε το ταψί}.
Ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε, το γιαούρτι.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε κι αυτά μέσα.
Προσθέτουμε νερό λίγο-λίγο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τώρα τη φέτα, την κεφαλογραβιέρα και ανακατευουμε ‘εως ότου γίνει ένας χυλός, σχετικά πηχτός – {Αν χρειάζεται, ρίχνουμε λίγο νερό}.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ – 30 Λεπτά.
Στο ταψί, απλώνουμε το λάδι που κρατήσαμε και ρίχνουμε το χυλό,τον απλώνουμε και…
ΨΗΝΟΥΜΕ: 180 Βαθμοί, 40 λεπτά περίπου, σε ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.
Αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε – Σερβίρουμε.

Προηγούμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο Μακεδονικό: Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε
Επόμενο άρθροΡετζέλι με πετιμέζι