Λαχανοκεφτέδες

✅Υλικά:

1 κιλό λάχανο
1 κρεμμύδι
0,5 ποτ. σημιγδάλι
0,5 ποτ. αλεύρι
2 σκελίδες σκόρδο
μυρωδικά (έχω άνηθο)
φυτικό λάδι για τηγάνισμα
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι για γεύση
μπαχαρικά για γεύση

✅Μαγείρεμα:

1. Κόβουμε το λάχανο σε 4 κομμάτια και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά.
2. Στραγγίζουμε το λάχανο σε ένα σουρωτήρι, το τριβουμε και το στύβουμε να φύγει το νερό.
3. Τρίβουμε ψιλά το κρεμμύδι και περνάμε το σκόρδο από την πρέσα σκόρδου.
4. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο.
5. Προσθέστε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μυρωδικά στο λάχανο, αλατίστε και αλατοπιπερώστε τα μπαχαρικά κατά
βούληση.
6. Προσθέτουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε καλά.
7. Σχηματίστε τους κεφτέδες από αυτή τη μάζα, κυλήστε σε τριμμένη φρυγανιά και τηγανίστε σε φυτικό λάδι μέχρι να ροδίσουν τραγανά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚουλούρια λεμονιού μαλακά εσωτερικά και τραγανά εξωτερικά 😋
Επόμενο άρθροΤαχινοπιτα στριφταρι με σοκολατα 🥮🥮