Λεπτές μπριζόλες λαιμού με σάλτσα κρεμμυδιού μπύρας!

Υλικά

1 κιλό χοιρινός λαιμός
4 κόκκινα κρεμμύδια
1 μεγάλο μήλο, γλυκόξινο
30 γρ βούτυρο
50 ml. Λάδι
250 ml. σκέτη μπύρα
Αλάτι, θυμάρι, μαύρο πιπέρι
αλεύρι

Εκτέλεση

Κόβω το κρέας σε μπριζόλες. Αλάτι, πιπέρι, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τις αφήνω να ωριμάσουν κάτω από αλουμινόχαρτο.

Κόβω το κρεμμύδι και το μήλο σε μισοφέγγαρα.
Τηγανίζουμε με λίγο λάδι και βούτυρο μέχρι να αρχίσουν να καραμελώνουν.


Προσθέστε τις μπριζόλες και τη χωρισμένη σάλτσα, ρίξτε την μπύρα

και μαγειρέψτε κάτω από ένα καπάκι για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΝόστιμη σιροπιόπιτα με λουκούμι…από τις σημειώσεις της μάνας
Επόμενο άρθροKαλτσόνε με σπανάκι και τυριά