Λιγκουίνι με κιμά!!!

Η Συνταγή είναι της κας Ελένης Τσιουκάνη

Υλικά:

1/2 κιλό κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι
κρασί
2 ντομάτες ώριμες,
1 κουταλιά πελτέ,
λίγο κονκασέ,
1 μικρό καρότο κομμένο σε κυβάκια,
1 πιπεριά μικρή πράσινη ψιλοκομμένη,
1 πιπεριά μικρή κόκκινη ψιλοκομμένη,
αλάτι,πιπέρι,
ρίγανη,κανέλα ξύλο,μπαχάρι,
και λίγο κρόκο Κοζάνης
ζεστό νερό και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου.

Εκτέλεση

Βράζω τα ζυμαρικά συμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

για την Σάλτσα

Σωτάρισα το κιμά με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο έσβησα με κρασί και πρόσθεσα τις ντομάτες ώριμες, πελτέ, κονκασέ, καρότο, πιπεριά μικρή πράσινη ψιλοκομμένη, πιπεριά μικρή κόκκινη ψιλοκομμένη, αλάτι,πιπέρι, ρίγανη,κανέλα ξύλο,μπαχάρι,και λίγο κρόκο Κοζάνης ζεστό νερό και σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα μου.

Σεβρίρω τα ζυμαρικά με την σάλτσα απο πάνω και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Εκμεκ Κανταΐφι βήβα βήμα
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα με σόδα / μεταλλικό νερό (με τυρί φέτα, μαϊντανό … – πραγματικά πολύ νόστιμο!)