ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
340 γρ λουκάνικο, κομμένο σε κομμάτια 
1 1/2 κιλό πατάτες, κομμένες σε κομμάτια 
220 γρ  πράσινα φασόλια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1 κουταλιά της σούπας μείγμα καρυκευμάτων*
2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζεστάνετε το φούρνο σε μέση υψηλή θερμοκρασία. Προετοιμάστε 4 φύλλα αλουμινίου και αφήστε τα στην άκρη.
Τοποθετήστε τα λουκάνικα, τις πατάτες και τα πράσινα φασόλια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το καρύκευμα(μείγμα)  και το βούτυρο και ανακατέψτε για να πάρουν την πικάντικη γεύση.
Διαχωρίστε το μείγμα της πατάτας μεταξύ των τεσσάρων φύλλων αλουμινίων. Διπλώστε κάθε αλουμινόχαρτο σε ένα σφιχτό πακέτο που να είναι πλήρως σφραγισμένο.
Τοποθετήστε τα πακέτα στο φούρνο. Ψήστε στο Grill έως ότου οι πατάτες να γίνουν τρυφερές, περίπου 20 – 25 λεπτά. Να είστε προσεκτικοί κατά το άνοιγμα των πακέτων, καθώς είναι αρκετά καυτά.

Μείγμα καρυκευμάτων*

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά ξηρό θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κρεμμυδιού