Φρεσκοψημένο ψωμί με σιμιγδάλι..

Σπιτικό ψωμί

Υλικά

400 γρ αλεύρι απο ψιλο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού
100 γρ αλεύρι 00
350 γρ νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
10 γρ αλάτι
3-5 gr φρέσκια μαγιά μπύρας

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε τη ζύμη .. για να μείνει λίγο μαλακή .. κάνουμε μερικές διπλώσεις και μετά τη βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο αλεύρι να φουσκώσει .. φτιάχνουμε τα καρβέλια .. κόβω με ένα νυστέρι και βάζω λίγο σιμιγδάλι ..

αφήνω να φουσκώσει ο φούρνος με ζεστό νερό στο κάτω μέρος .. ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25/30 λεπτά χωρίς ταψί

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑνακαλύψτε τα μυστικά για τέλεια Ροξάκια Παραδοσιακά.
Επόμενο άρθροΧταπόδι με φρέσκα ντοματίνια…το δοκιμάσαμε στην Μήλο-Απίστευτο