Μήλα ψημένα με τυρί cottage

Συστατικά:

μήλα – 3 τεμ.
τυρί κότατζ – 90 γρ
καρύδια – 20 γρ
κρέμα γάλακτος – 1 κουτ.γλ
αλεσμένο μοσχοκάρυδο – ¼ κουτ
μέλι – 2 κουτ

Μέθοδος μαγειρέματος:

1. Κόβουμε την κορυφή των μήλων. Με ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά τους σπόρους και μέρος του πολτού.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε το cottage cheese, τα καρύδια, την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο και το μέλι και τα αλέθουμε με το μπλέντερ.
Ή μπορείτε απλά να περάσετε το τυρί κότατζ από μια σήτα και να το ανακατέψετε με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.
3. Γεμίζουμε τα μήλα μας με γέμιση.
4. Κλείστε με «καπάκια». Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 30 λεπτά.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: Лариса Рубцова

Προηγούμενο άρθροΓρήγορη σπιτική μαγιονέζα
Επόμενο άρθροΡύζι με λαχανικά….είναι μέλι