Η Τυρόπιτα με την πιο πλούσια γεύση τυριού

Υλικά

500 γραμμάρια φύλλο κρούστας
750 γραμμάρια τυριού της επιλογής σας (εγώ έβαλα Cottage cheese)
80 γραμμάρια τυριού φέτα
200 γραμμάρια γιαούρτι
120 ml λαδιού
5 αυγά
500 ml μεταλλικού νερού
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τ αυγά και τα χτυπάμε ελάφρως. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το τυρί της αρεσκείας μας τα 80 γρ.φέτα το γιαούρτι, το μπέκιν και το αλάτι
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το νερό. Ανακατεύουμε.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και το αλείφουμε παντού.
Παίρνουμε ένα φύλλο και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα μόνο όμως το μισό. Το άλλο μισό είναι έξω από την κατσαρόλα. Βάζουμε 3-4 φύλλα με αυτό τον τρόπο.

Τα υπόλοιπα φύλλα τα κόβουμε κομμάτια με τα χέρια μας και τα ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Τα ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το μείγμα μας και τα αφήνουμε γύρω στα 20 λεπτά να μαλακώσουν καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στη κατσαρόλα.

Τα εξωτερικά φύλλα τα γυρίζουμε και καλύπτουμε το μείγμα μας. Δεν ξεχνάμε να τα λαδώσουμε ενδιάμεσα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για μία ώρα.

Βγάζουμε απ τον φούρνο παίρνουμε μια πιατέλα και αναποδογυρίζουμε την τυρόπιτα μας. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο κόβουμε και σερβίρουμε.
Μια αλλιώτικη τυρόπιτα που θα σας ενθουσιάσει!!!!!
Δοκιμάστε τη!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΚρέας με μανιτάρια στην Κατσαρόλα
Επόμενο άρθροΥπέροχα τυρομπαλάκια…είναι για όλες τις στιγμές