Μακαρονάδα μπολονέζ με λουκάνικο

Υλικά

3/4 πακέτου σπαγγέτι
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 ποτήρι ντοματοχυμό
2 πρασινες Πιπεριες κομμένες
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο
1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλιτζάνι λάδι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε τηγάνι τον κιμά και τον σοτάρουμε χωρίς λάδι στην αρχή λίγη ώρα.
Μετά βάζουμε το μισό λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια τις πιπεριές. Βγάζουμε τη μεμβράνη από το λουκάνικο και το ρίχνουμε μέσα.
Τότε ανεβάζουμε και τη θερμοκρασία της σάλτσας για να αρχίσει να δένει..

Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε και το ντοματοχυμό, το αλάτι, το πιπέρι και 1/2 ποτήρι νερό.
Βράζουμε 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίχνουμε το σπαγγέτι με λίγο αλάτι.
Βράζουμε να κρατάνε λίγο, στραγγίζουμε, ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σερβίρουμε με τη σάλτσα και αν θέλουμε με τυρί τριμμένο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπριζόλες στο τηγάνι με κρεμμύδια
Επόμενο άρθροΜπαλάκια σοκολάτας πρωτείνης…το πιο υγιεινό σνακ