Μακαρονάδα του ψαρά

Υλικά

2 κουτάκια τόνο καπνιστό σε λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ η 3 φρέσκες ντομάτες τριμμένες
1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα η 300 γρ φρέσκα πλευρώτους
αλάτι πιπέρι ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι από τον τόνο στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Σοτάρουμε 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο.
Έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα τα σοτάρουμε και αυτά 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη ντομάτα. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και μετά ρίχνουμε τον τόνο. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα μας για 15 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια.Σουρώνουμε βάζουμε την ποσότητα της σάλτσας που θέλουμε και σερβίρουμε!!!!

Καλή σας όρεξη

Η Συνταγή είναι της Ραλλους Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΦτηνό, γρήγορο και εύκολο: μαλακές μπουκίτσες τυρόπιτας
Επόμενο άρθροΠολίτικο Ρεβανί (Μικρασιάτικη συνταγή)