Τορτίγιες με τόνο και λαχανικά

Υλικά

1 μικρό κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
2 αγγουράκια Κνωσσού
200 γρ. τοματίνια
1 κουτάκι τόνο καπνιστό σε λάδι η τόνο με μπούκοβο
1 κουτάκι μικρό καλαμπόκι
1 κουτάκι μανιτάρια
μαγιονέζα
πάπρικα καυτερή
150 γρ.τυρί μοτσαρέλλα

Εκτέλεση

Κόβουμε τη πιπεριά κυβάκια,ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι να τα σωτάρουμε.Στο τηγάνι έχουμε ρίξει το λάδι του τόνου.
Σωτάρουμε περίπου στα δέκα λεπτά. Κόβουμε το κρεμμύδι ροδέλες. Παίρνουμε την τορτίγια βάζουμε 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα και την απλώνουμε.

Στη συνέχεια βάζουμε στην μία άκρη της τορτίγιας τον τόνο,το κρεμμύδι, το αγγουράκι κομμένο μπαστουνάκια,το καλαμπόκι, τα τοματίνια κομμένα στη μέση το τυρί και πασπαλίζουμε με την πάπρικα.
Τυλίγουμε προσεχτικά. Οι τορτίγιες μας είναι έτοιμες. Αν θέλουμε μπορούμε να τις βάλουμε στο ψυγείο 30 λεπτά περίπου ,ώστε να μαλακώσουν.
Ένα υπέροχο σνακ πολύ νόστιμο και ελαφρύ!!!!!!!

Καλή επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Κας Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΣφολιατίνια με κρέμα….υπέροχα ελαφριά και αεράτα
Επόμενο άρθροΥπέροχα σάντουιτς παγωτού με μπισκότο