Δείτε Επίσης: Η πιο εύκολη Μακαρονόπιτα | Μακαρόνια με γαρίδες Σαγανάκι

Μακαρονόπιτα με Φέτα και Φρέσκο κρεμμυδάκι

Υλικά

500γρ. Μακαρόνια No 5,
100ml ηλιέλαιο,
300γρ τυρί,
1 φρέσκο κρεμμύδι,
4 αυγά,
200ml γάλα,
500ml μεταλλικό νερό,
αλάτι,
μπέικιν πάουντερ,
ρίγανη.
Τριμμένο τυρί τσένταρ ή άλλο τυρί για μακαρόνια

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ένα πυρέξ στρώνουμε την βάση με τα μισά σχεδόν   μακαρόνια από πάνω τυρί τριμμένο φέτα ,,φρεσκο κρεμμυδάκι και λαδι
Δεύτερη στρώση με τα υπόλοιπα μακαρόνια τυρί τριμμένο,,, φρέσκο κρεμμυδάκι και λαδι από πάνω.


Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και χτυπάμε , και ρίχνουμε το γάλα, 1 κουταλιά αλάτι,
1 κουταλια μπεικιν και μία κουταλιά ρίγανη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μακαρόνια
Συμπληρώνουμε με νερό να σκεπαστούν τα μακαρόνια.


Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στα 200c./40min. Τέλος προσθέστε 200 γραμμάρια τριμμένου τυριού και επιστρέψτε άλλα 5 λεπτά στο φούρνο.

Δείτε Επίσης: Η πιο εύκολη Μακαρονόπιτα | Μακαρόνια με γαρίδες Σαγανάκι

 

Δείτε το Βίντεο Εδώ

Προηγούμενο άρθροΜαλακή, ζουμερή, ευάερη, φυλλώδης Πίτα
Επόμενο άρθροΑρνάκι με Μελιτζάνες και Παρμεζάνα