Μακαρόνια με Κρεμώδες σάλτσα τυριού

Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας άσπρο αλεύρι,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι,
200 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο,
300 ml γάλα,
200 γραμμάρια μακαρόνια ζυμαρικά.

Εκτέλεση

Βασζουμε 2 κουταλιές της σούπας άσπρο αλεύρι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για να καβουρδιστεί το αλεύρι και μετά προσθέτουμε απαλά λίγο-λίγο το γάλα για να γίνει σαν ρευστή κρέμα και μετά προσθέτουμε το τριμμένο τυρί για να γίνει σάλτσα τυριού.
Βράζουμε κανονικά τα ζυμαρικά και σουρώνουμε το νερό και τα προσθέτουμε στη σάλτσα τυριού.
Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όπως στην φωτογραφία.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠατάτες φουρνου τσακιστές
Επόμενο άρθροΣκορδόψωμο με τυρί σε γαλλική μπακέτα