Συστατικά
4 φλιτζάνια ντοματίνια
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
450 γρ ζυμαρικά ολικής αλέσεως ή σπαγγέτι 
3 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
459gr μπέικον μαγειρεμένο και κομμένο
4 φλιτζάνια φύλλα σπανάκι Baby
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένo τυρί παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι αλάτι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Τοποθετήστε τα ντοματίνια πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε στους 190 βαθμούς για 10-12 λεπτά, μέχρι να οι ντομάτες ψηθούν καλά. Βγάλτε και αφήστε στην άκρη.


Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στραγγίξτε. Τοποθετήστε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε μέση φωτιά. Ρίξτε μέσα τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και στη συνέχεια ανακατεύετε το μπέικον, σπανάκι, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατέψτε απαλά και μαγειρέψτε μέχρι να ζεσταθούν. Ρίξτε μέσα τις ψημένες ντομάτες. Προσθέστε επιπλέον ελαιόλαδο όσο επιθυμείτε. Σερβίρετε ζεστό.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτάκια με 3 υλικά…για τον καφέ σας
Επόμενο άρθροΤσεβάπ…To καλύτερο Μπιφτέκι για Μπύρα