Μακαρόνια με μπακαλιάρο και ντομάτα.

Υλικά

1 κρεμμύδι ψιλοκόμμενο
τσίλι,
σκόρδο,
3 μαύρες ελιές κομμένες σε ροδέλες.
3 κουταλιές πελτέ ντομάτας,
2 κουταλιές της σούπας νερό
500 γρ μπακαλιάρο,
1 πακέτο ζυμαρικά.
μαϊντανό και λίγη ρίγανη.

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι σοτάρω απαλά τό κρεμμύδι με τσίλι, σκόρδο, ελιές.
Έβαλα 3 κουταλιές πελτέ ντομάτας, 2 κουταλιές της σούπας νερό και το άφησα να μαγειρευτεί.
Μετά από 5 λεπτά πρόσθεσα τον μπακαλιάρο, προηγουμένως ξαρμυρισμένο, κομμένο σε κομμάτια. Μαγείρεψα για άλλα 4 λεπτά, καρυκεύσα με αλάτι και το έσβησα.
Στο μεταξύ, έβαλα το νερό να βράσει και όταν ήταν έτοιμο έριξα τα ζυμαρικά.
Αφαιρέθηκαν μετά από 5 λεπτά, τα πρόσθεσα στη σάλτσα, προσθέτοντας επίσης μαϊντανό και λίγη ρίγανη.
Ανακατευω για ένα λεπτό και σερβίρω.
Συνόδευσα με ένα λευκό κρασί.

Καλό γεύμα!

Προηγούμενο άρθροΑφράτα γεμιστά ρολά….τέλεια για το πρωινό σας
Επόμενο άρθροΚεικ πορτοκαλενιο με ταχίνι πορτοκαλι!