Υλικά
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
220 γρ ημι-ωριμασμένα ελληνικά λουκάνικα χοιρινού κρέατος
κομμένα σε κομμάτια 
αλάτι
220 γρ ζυμαρικά, κατά προτίμηση πέννες (Barila ολικής άλεσης)
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί ή ζωμός κοτόπουλου
1/4 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1 κουταλιά ξηρή
1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα, για γαρνιτούρα
φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι

Υλικά
1. Θερμάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι με μέτρια φωτιά. Προσθέστε λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν σε όλες τις πλευρές, περίπου 7 λεπτά.
2. Εν τω μεταξύ μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στραγγίξτε τα ζυμαρικά, και κρατήστε 1/2 φλιτζάνι νερό ζυμαρικών.

3. Προσθέστε το κρασί στα λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί κατά ένα τέταρτο, περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε το τυρί, την κρέμα και την ρίγανη και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει παχύ το μείγμα και το τυρί να έχει λιώσει, περίπου 2 λεπτά. Ανακατεύετε μέσα τα  ζυμαρικά και σερβίρετε με αλάτι. (Εάν η σάλτσα φαίνεται πάρα πολύ παχιά, ρίξτε μέσα λίγο απο το νερό που κρατήσατε ). Μεταφέρετε τα ζυμαρικά σε μια μικρή πιατέλα. γαρνίρετε με τριμμένο τυρί και σερβίρετε με μαύρο πιπέρι.

Προηγούμενο άρθροΚέικ με ολόκληρα πορτοκάλια και κεφίρ!!
Επόμενο άρθροΗπειρώτικη Αλευρόπιτα…με κάποιες διαφορετικές πινελιές