Συστατικά

1 φλυτζάνι του τσαγιού ταχίνι (είναι 110 ml),
1 φλιτζάνι φυτικό λάδι,
1,5 φλυτζάνια σκόνης ζάχαρης,
1 πακέτο μπεικιν παουντερ (10 γραμμάρια),
1 πακέτο βανίλιας (5 γραμμάρια),
3,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (το κύπελλο είναι 200 ​​ml).

Διαδικασία συνταγής 
Πρώτον, για να προετοιμάσετε τη ζύμη, ανακατέψτε όλα τα συστατικά εκτός από το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ σε ένα βαθύ μπολ.
Προσθέστε το μπεικιν και το αλεύρι αργά κούπα- κούπα και στη συνέχεια ζυμώστε.
Φτιάξτε μια μαλακή ζύμη.
Αν η ποσότητα του αλεύρου είναι παραπάνω, θα έχετε δυσκολία στη διαμόρφωση της ζύμης.
ή αν η ποσότητα του αλεύρου είναι μικρότερη, τότε τα μπισκότα απλώνουν κατά το ψήσιμο.
Προσθέστε το αλεύρι σιγά σιγά, ενώ ζυμώνετε και ελέγχετε.

Στη συνέχεια, πάρτε τα κομμάτια μεγέθους καρυδιού από τη ζύμη και τα κυλάτε στην παλάμη σας.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί .
Ψήστε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο στους 170 ° C μέχρι να κρακάρουν οι κορυφές τους για περίπου 15 λεπτά.
Μετά το ψήσιμο, αφήστε τα να κρυώσουν στο ταψί, και τότε μπορείτε να τα σερβίρετε.
Αυτή η συνταγή είναι για 30 κουλουράκια.
Ο αριθμός μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το μέγεθος.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροNηστίσιμη πορτοκαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού, χωρίς ζάχαρη
Επόμενο άρθροΓλυκό του κουταλιού Μανταρίνι