Μαλακά κουρουλάκια με γλυκάνισο

Υλικά

1 κιλό αλεύρι 00
250 γραμμάρια ζάχαρης
3 αυγά
80 g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250 g νερό
1 κύβος φρέσκιας μαγιάς μπύρας
1 πρέζα αλάτι
γλυκάνισο για γεύση

Εκτέλεση

Ζυμώστε τα πάντα και αφήστε το να φουσκώσει (το άφησα να ανέβει για 6 ώρες).

Αφού φουσκώσει, πάρτε μικρά κομμάτια ζύμης περίπου. 100 g

και σχηματίζουν μπαστούνια περίπου. 15 εκ.

Κλείστε σαν κύκλο και αφήστε την τρύπα στη μέση.

Βουρτσίστε με αυγό και λίγο γάλα. Στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚουρκουμπίνια
Επόμενο άρθροΚυπριακές Φλαούνες