Μαλακά Μπισκότα Μήλου

Συστατικά

• 2 χρυσά μήλα
• 360 γρ αλεύρι 00
• 2 αυγα
• 100 γραμμάρια βουτύρου
• 100 γραμμάρια ζάχαρης
• 1 λεμόνι
• 16 γρ. Μπέικιν πάουντερ
• άχνη ζάχαρη
• 2 κγ  κανέλας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ κόβουμε τα μήλα σε κομματάκια και στειβουμε μέσα ένα λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Σε ένα μπολ σπάμε 2 αυγά και αφήνουμε στην άκρη.
Στο μπολ ενός μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο, ζάχαρη, και τα αυγά και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και να αφρατεψει.


Ρίχνουμε το ξύσμα από ένα λεμόνι και χτυπάμε πάλι. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ.
Προσθέτουμε το ξηρό (αλεύρι-μπεικιν)

μείγμα σταδιακά στο μπολ και χτυπάμε με το μιξερ μέχρι να πάρουμε μία μπισκοτένια ζύμη.

Προσθέτουμε τα μήλα στην ζύμη και ανακατεύουμε και μετα ρίχνουμε και την κανέλα και ανακατεύουμε.

Βρέχουμε ένα κουτάλι στο νερο και περνούμε μια κουτάλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος
Ψήνουμε τα μαλακά μπισκότα μήλου στους 170 βαθμούς αεριζόμενο.
Υπάρχει ένα άρωμα μήλων και κανέλα που είναι μεθυστική σε όλο το σπίτι
Μετά από 17 λεπτά μπορούμε να βγάλουμε το μαλακά μπισκότα μήλου, θυμηθείτε ότι το ο καθένας
φούρνος είναι διαφορετικός, οπότε ελέγξτε τουςέτσι ώστε να μην καούν, 17-20 λεπτά

Subscribe to recipe’s youtube here

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθόψωμο με λάδι
Επόμενο άρθροKέικ Σοκολάτας με 3 συστατικά…δε θα το πιστεύετε