ΥΛΙΚΑ

700γρ. Μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
1/2 Ποτήρι νερό
1 Κύβο λαχανικών
Αλάτι
Μπούκοβο
Θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.

Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και θυμάρι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το κύβο. Προσθέτουμε και το νερό.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο καλύτερο και το πιο απλό Κέικ Καρότου
Επόμενο άρθροΤυρόπιτες σπιτικές Κουρού