Σκορδάτες τηγανιτές πατάτες με καρότα.

Υλικά × 4 άτομα:

5 Πατάτες μεσαίου μεγέθους
2 καρότα
40 γρ βούτυρο
10 γραμμάρια βούτυρο σκόρδου (αν δεν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκελίδα σκόρδο.)
Αλατοπίπερο
2 Κλαδιά Θυμάρι.

Μέθοδος:

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τα καρότα.
Κόβουμε τα καρότα σε όχι πολύ λεπτές φέτες και τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζετε το απλό βούτυρο και το βούτυρο με γεύση σκόρδου, μόλις λιώσει, προσθέτετε τα καρότα και τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και προσθέτετε το θυμάρι, μαγειρεύετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, σοτάροντάς τα κατά διαστήματα για περίπου για 15 – 20 λεπτά, πρέπει να ψηθούν χωρίς να κολλήσουν και να σχηματίσουν μια ελαφριά εξωτερική κρούστα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και σταφίδες
Επόμενο άρθροΚατσικάκι με πατάτες – καμία τέτοια γεύση!