Μανιτάρια Πλευρώτους στα Κάρβουνα

Υλικά

1 κιλό μανιτάρια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
1/2 κ.γ. θυμάρι (ψιλοκομμένο)
1 κ.σ ψιλοκομμένες ουρες απο μαιντανό
Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε από τα μανιτάρια το χοντρό μέρος κοντά στη ρίζα τους.
Τα διαχωρίζουμε γιατί μπορεί να είναι πολλά μαζί.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένες ουρές από μαϊντανό, θυμάρι, σκορδο, ελαιόλαδο και βαλσάμικο. Τα αφήνουμε να μαροσταριστούν για 10 λεπτά.

Τα βάζουμε στη σχάρα σε μέτρια φωτιά γιατί οι άκρες τους καίγονται εύκολά. Τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και είναι έτοιμα.
Τα σερβίρουμε πασπαλίζοντας ψιλοκομμένο μαϊντανό και προθέτουμε καρυκεύματα, και βαλσάμικο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες με μυρωδίκα σε σάλτσα BBQ…υπέροχος μεζές για κρασί ή μπύρα
Επόμενο άρθροΠασχαλινά Κουλούρια Βανίλιας